loading

Az Opel új SUV modelljei most akár

1.300.000 Ft kedvezménnyel az Öné lehet, akár azonnali készletről! 

 

Ikonikus külsejű SUV modellek közül Ön is megtalálja a tökéletes partnert utazásaihoz! Az Opel modelljeink a német mérnöki munkával, a prémium felszereltséggel és az 5 év garanciával biztosítják a gondtalan utazás élményét.

Megújult ajánlatunk keretében, akár 1.300.000 Ft kedvezményt is kaphat új crossover modellje árából! 

 

Kapcsolatfelvétel

 

 

 

 

 

Opel Crossland X BEST most akár 5.099.000 Ft-tól!

 

Az Opel Crossland X egyedülálló rugalmassága és prémium innovációi minden utazását gondtalanná varázsolják. A stílusos SUV-ot sportos megjelenése és hatékony motorjai teszik tökéletessé kívül és belül. 

*a kép csak illusztráció

A felszereltség főbb elemei:

 • Elektromosan állítható, fűthető külső tükrök
 • Légkondicionáló
 • R 4.0 IntelliLink infotainment redszer, fedélzeti számítógép
RÉSZLETEK +
 • Hőelnyelő ablaküvegek
 • Elektronikus menetstabilizátor
 • Enjoy kárpit
 • LED nappali világítás
 • Elektromosan állítható, fűthető külső tükrök
 • Sávelhagyás-jelző
 • És még rengeteg további extra!
BEZÁR -

 

Kérjen egyedi ajánlatot vagy vezesse személyesen!

ÁRAJÁNLAT

TESZTVEZETÉS

KÉSZLET - CROSSLAND X

 

 

Galéria

Opel Crossland X
Opel Crossland X
Opel Crossland X
Opel Crossland X
Opel Crossland X
Opel Crossland X

*A kisebb képek nagyobb méretben történő megtekintéséhez, kérjük, kattintson a képekre.

KAPCSOLATFELVÉTEL

RAKTÁRKÉSZLET - CROSSLAND X 

 

 

 

Opel Grandland X Best akár 7.550.000 Ft-tól!

 

A karakteres Opel Grandland X azonnal magára vonja a tekintetet. Modern dinamizmussal és fejlett technológiával felszerelve vág bele a városi kalandokba.

*a kép csak illusztráció

A felszereltség főbb elemei:

 • Fűthető, bőrborítású kormánykerék
 • 6 irányban állítható AGR vezetőülés
 • Hátsó tolatókamera
 • Első-hátsó tolatóradar
RÉSZLETEK +
 • 1.2 literes, 130 lóerős benzinmotor
 • 18" könnyűfém keréktárcsák
 • Első, oldal- és függönylégzsákok vezető- és utasoldalon, függönylégzsákok a hátsó üléseknél
 • Jelzőtábla-felismerés
 • Sávelhagyás-jelző
 • Elektromosan állítható, fűthető külső tükrök
 • R 4.0 IntelliLink infotainment rendszer 6 hangszóróval
 • És még rengeteg további extra!
BEZÁR -

 

Kérjen egyedi ajánlatot vagy vezesse személyesen!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

TESZTVEZETÉS 

KÉSZLET - GRANDLAND X

Galéria

Opel Grandland X
Opel Grandland X
Opel Grandland X
Opel Grandland X
Opel Grandland X
Opel Grandland X

*A kisebb képek nagyobb méretben történő megtekintéséhez, kérjük, kattintson a képekre.

KAPCSOLATFELVÉTEL

GRANDLAND X - KÉSZLET

 

 

ÚJ Opel Grandland X plug-in hibrid SUV akár 300LE, 1,5L/100km fogyasztással*

 

Kompromisszumok nélküli SUV teljesítmény környezetbarát formába öntve. Az új Opel Grandland X Hybrid4-et hatékonyságra terveztük, melyet rugalmas menetmódjával és a legkiválóbb funkciókkal tettük teljessé az Ön kényelme érdekében. Fedezze fel az akár 300 lóerős 4x4 SUV erejét és hibrid intelligenciáját egyetlen modellben!

*a kép csak illusztráció

A felszereltség főbb elemei:

 • 19” gyémántvágott könnyűfém keréktárcsák
 • Kétzónás automata légkondícionáló
 • Fűthető, szellőztethető első ülések
 • Adaptív sebességtartó
 • Választható kéttónusú fényezés: fekete tető- és motorháztető
 • Adaptív LED fényszórók
 • 360 fokos kamera
RÉSZLETEK +
 • Plug-in hibrid hajtáslánc 300 LE összteljesítménnyel és 520 Nm csúcsnyomatékkal
 • 13,2 kWh akkumulátor, akár 59 km hatótáv tisztán elektromos módban
 • Összkerék hajtással, zöld rendszámmal
 • 1,5 l üzemanyag-fogyasztás hibrid módban (WLTP szerint)
 • Gyorsulás 0-100 km/h 6,1 mp alatt
BEZÁR -

 

Kérjen egyedi ajánlatot vagy vezesse személyesen!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

 

 

Galéria

Opel Crossland X
Opel Crossland X
Opel Crossland X
Opel Crossland X
Opel Crossland X
Opel Crossland X

*A kisebb képek nagyobb méretben történő megtekintéséhez, kérjük, kattintson a képekre.

Opel Grandland X hibrid konfigurátor

Opel Grandland X Hybrid4 közelebbről

 

 


*A feltüntetett kedvezmény készleten lévő Crossland X modellek vásárlása esetén 2020. augusztus 31-ig történő megrendelés esetén a készlet erejéig érvényes.

A WLTP mérési ciklus szerint az Opel Crossland X modellek kombinált fogyasztása 4,7-6,7 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátása 123-152 g/km.; a belső égésű motorral felszerelt Grandland X modellek kombinált fogyasztása 5,2-7,8 l/100 km, CO2-kibocsátása: 136-177 g/km; a plug-in hibrid Grandland X modellek kombinált üzemanyag-fogyasztása 1,3-1,5 l/100 km, energiafogyasztása 15,3-16,1 kWh/100 km, CO2-kibocsátása: 29-34 g/km.

Az említett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok megfelelnek a WLTP vizsgálati eljárásnak, amely alapján 2018. szeptember 1-jétől az új járművek típusjóváhagyása történik. Ez a WLTP eljárás váltja fel az európai menetciklust (NEDC), amely a korábban használt vizsgálati eljárás volt. A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb, mint az NEDC szerint mért értékek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok változhatnak a tényleges használati körülményektől és különböző tényezőktől függően, mint például: konkrét felszerelések, opcionális felszereltség és az abroncsok formátuma. A részletekről Opel márkakereskedőjénél kaphat további tájékoztatást. További információt a https://www.opel.hu/tools/wltp-menetciklus-uzemanyag-fogyasztas.html oldalon talál. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

A képen extraként választható, feláras felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. A képek csak illusztrációk. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket.

Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedőjénél tájékozódhat.

WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2 kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, amely 2018 szeptember elseje óta a típusengedélyek alapját is képezi. Ez a WLTP eljárás a korábbi NEDC (Europen Drive Cycle) mérést váltja fel, amelyet 1992-2008-ig használtak. A reálisabb tesztelési körülmények miatt a WLTP méréseiben a fogyasztási és CO2 kibocsátási értékek sok esetben magasabbak az NEDC eljárással mérteknél. Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. További információért forduljon márkakereskedőjéhez. WLTP eljárásról több információt olvashat itt.

NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően. Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

Elektromos: A hatótávra és energiafogyasztásra vonatkozó értékeket a WLTP mérési szabványnak megfelelően határoztunk meg, amely 2018 szeptember elseje óta a típusengedélyek alapját is képezi (a 715/2007/EK, a 2017/1153 és a 2017/1151 EU rendeletnek megfelelően). Az energiafogyasztást és a hatótávot a mindennapi használat körülményei is befolyásolják, különösen a sebesség, a fűtés/légkondicionálás, az  egyéni vezetési stílus, az útvonal jellemzői és a külső hőmérséklet. A töltési idő különösen a töltő teljesítményétől, a töltőkábeltől és a használt töltőállomás típusától és teljesítményétől függ, a töltőpontnál uralkodó külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől függően változhat. További információért lépjen kapcsolatba márkakereskedőjével. WLTP eljárásról több információt olvashat itt.

Hybrid: Az üzemanyag-fogyasztásra, CO2 kibocsátásra és hatótávra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, amely 2018 szeptember elseje óta a típusengedélyek alapját is képezi. Ez a WLTP eljárás a korábbi NEDC (Europen Drive Cycle) mérést váltja fel, amelyet 1992-2008-ig használtak. A reálisabb tesztelési körülmények miatt a WLTP méréseiben a fogyasztási, CO2 kibocsátási és hatótáv értékek sok esetben kedvezőtlenebbek az NEDC eljárással mérteknél. Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, a töltési gyakoriságot, a sebességet, az opcionális felszereltséget, a gumiabroncsok jellegzetességeit, a külső hőmérsékletet és a légkondícionáló/fűtés használatát. További információért forduljon márkakereskedőjéhez. WLTP eljárásról több információt olvashat itt.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére