loading

 

Készüljön velünk a télre!


Keresi új Opeljét, és várja a legjobb ajánlatot? Nem kell tovább kutatnia! Most vásároljon Opelt, készletes modelljeink közül és megajándékozzuk egy új gumiabroncs-garnitúrával!*

Használja ki a lehetőséget és vigye haza új autóját a gumiabroncsokkal, akár néhány napon belül!

 Árajánlat kérése

 

 

Opel Corsa - akár AJÁNDÉK gumiabroncs-garnitúrával

*A kép csak illusztráció

 • Intellilux LED mátrix fényszórók
 • aktív sávtartó és sávelhagyás-jelző
 • adaptív sebességtartó
 • 180 fokos tolatókamera
 • parkolóasszisztens

 Még számos további extrával!

 CORSA - Raktárkészlet

Kérjen egyedi ajánlatot!

 Árajánlat kérése

Tesztvezetés

 

 Opel Astra - akár AJÁNDÉK gumiabroncs-garnitúrával

*A kép csak illusztráció

 • MultiMedia infotainment rendszer érintőképernyővel
 • 3,5" monokróm fedélzeti kijelző
 • 16 colos acél keréktárcsák
 • Halogén fényszórók
 • Kormány és ülésfűtés
 • Első és hátsó parkolóradar kamerával

 Még számos további extrával!

 ASTRA - Raktárkészlet

 

Kérjen egyedi ajánlatot! 

 Árajánlat kérése

Tesztvezetés

 

 


 
Opel Crossland X - akár AJÁNDÉK gumiabroncs-garnitúrával

*A kép csak illusztráció

 • Elektromosan állítható, fűthető külső tükrök
 • Légkondicionáló
 • R 4.0 IntelliLink infotainment redszer, fedélzeti számítógép
 • Hőelnyelő ablaküvegek
 • Elektronikus menetstabilizátor
 • Enjoy kárpit
 • LED nappali világítás
 • Elektromosan állítható, fűthető külső tükrök

 Még számos további extrával!

 CROSSLAND X - Raktárkészlet

Kérjen egyedi ajánlatot! 

 Árajánlat kérése 

Tesztvezetés

 

 

 


 

A WLTP mérési ciklus szerint az Opel Crossland X modellek kombinált fogyasztása 4,7-6,7 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátása 123-152 g/km.; 

 

Az említett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok megfelelnek a WLTP vizsgálati eljárásnak, amely alapján 2018. szeptember 1-jétől az új járművek típusjóváhagyása történik. Ez a WLTP eljárás váltja fel az európai menetciklust (NEDC), amely a korábban használt vizsgálati eljárás volt. A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb, mint az NEDC szerint mért értékek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok változhatnak a tényleges használati körülményektől és különböző tényezőktől függően, mint például: konkrét felszerelések, opcionális felszereltség és az abroncsok formátuma. A részletekről Opel márkakereskedőjénél kaphat további tájékoztatást. További információt a https://www.opel.hu/tools/wltp-menetciklus-uzemanyag-fogyasztas.html oldalon talál. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

 

*Az ajánlat visszavonásig vagy a készlet erejig tart, 2020.10.01-től. Az ajánlat csak egyes, készleten lévő modellekre vonatkozik! Az akcióban résztvevő modellekről érdeklődjön kereskedésünkben. A képen extraként választható, feláras felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. 

 

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. A képek csak illusztrációk. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket.

 

Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról kereskedésünkben tájékozódhat.

 

WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2 kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, amely 2018 szeptember elseje óta a típusengedélyek alapját is képezi. Ez a WLTP eljárás a korábbi NEDC (Europen Drive Cycle) mérést váltja fel, amelyet 1992-2008-ig használtak. A reálisabb tesztelési körülmények miatt a WLTP méréseiben a fogyasztási és CO2 kibocsátási értékek sok esetben magasabbak az NEDC eljárással mérteknél. Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. További információért forduljon márkakereskedőjéhez. WLTP eljárásról több információt olvashat itt.

 

NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően. Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

 

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére