loading

 

Felkészült a nyárra? Induljon útnak biztonságosan!

 

Most akár -40% kedvezménnyel vásárolhatja meg új nyári gumiabroncs-garnitúráját!
Nálunk vásárolt komplett szettjét cseréltesse át nálunk, most ingyenesen!

Ne feledje! Az egyetlen kapcsolódási pont az autó és az út között a gumik! Így azok szakszerű cseréje és megfelelő állapota elengedhetetlen az Ön biztonsága érdekében!
Ne bízza az Ön és családja biztonságát a véletlenre! Jöjjön el szervizünkbe, ahol szakembereink a megfelelő hozzáértéssel és tapasztalattal segítenek kiválasztani a megfelelő abroncsokat, és cserélik le azt.

 

 AJÁNLATKÉRÉS KAPCSOLAT

 

 

 

Már megvannak a kerekek?

  AKTUÁLIS GUMISZERVIZ AJÁNLATOK

 

Készüljön fel Ön is időben a gumiabroncs-cserére és válasszon kedvezményes ajánlataink közül! Keressen fel minket, és mi segítünk megtalálni az Ön autójára szabott gumiabroncsokat, melyek vezetési stílusának is megfelelnek.

Tudta?! Gumiabroncsának kopottságát könnyen ellenőrizheti egy 100 forintos érme segítségével: helyezze az érmét a gumibarázdák közé. Amennyiben a barázda nem éri el a középső rézszínű korongot, az ön gumiabroncsának futófelülete már kevesebb mint 3,5 mm, és így a biztonsága érdekében ajánlott azok cseréje.

 

 

 

  AJÁNLATKÉRÉS KAPCSOLAT

 

 

*Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlatért kérjük vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot. A nyárigumi akció felszerelés nélkül értendő. Az ár darabjára vonatkozik, és a 30% kedvezmény 4 db komplett gumiabroncs vásárlása esetén érvényes és más kedvezménnyel nem összevonható. Az egyéb kedvezményekről kérjük érdeklődjenek kollégáinknál. Az akció 2021.03.01-től a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére
Start of mouseflow script End of mouseflow script-->