loading

 

Százalékos kedvezmények a nyári gumiabroncsokra!

 

Tudta?! Gumiabroncsának kopottságát könnyen ellenőrizheti egy 100 forintos érme segítségével: helyezze az érmét a gumibarázdák közé. Amennyiben a barázda nem éri el a középső rézszínű korongot, az ön gumiabroncsának futófelülete már kevesebb mint 3,5 mm, és így a biztonsága érdekében ajánlott azok cseréje.

 

 

 AJÁNLATKÉRÉS KAPCSOLAT

 

Készüljön fel Ön is időben a gumiabroncs-cserére és válasszon kedvezményes gumiabroncs ajánlataink közül! Segítünk megtalálni az Ön autójára szabott gumiabroncsokat, melyek vezetési stílusának is megfelelnek.

 

 

 

 

 

 

 

  AJÁNLATKÉRÉS KAPCSOLAT

 

 Márkakereskedésünkben vásárolt gumiabroncsokkal és felszerelésükkel most értékes LEGO ajándékokat nyerhet!*


Vásároljon és szeretlesse fel a vásárolt 4 db Continental / Semperit / Barum nyári vagy négyévszakos gumiabroncsokat Opeljére az akcióban résztvevő Opel Márkaszervizben 2020. március 02. és 2020. június 30. között.

Látogasson el a https://www.continentalgondoskodas.hu/ weboldalra és a vásárolt gumiabroncsmárka logójára történő kattintás után regisztrálja vásárlásást és az abroncs felszerelését a garantált értékes LEGO® ajándékért.

A Fődíj egy franciaországi élményvezetés!

Hóláncok 

 

 

Tekintse meg gumiszerviz ajánlatunkat:

SZERVIZAJÁNLATOK

 

Vagy kérjen ajánlatot kollégáinktól:

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

Egyéb százalékos kedvezmények az Opel Gyulainál:

25% kedvezmény a Gyári alufelnikre

20% kedvezmény az ablaktörlőkre

20% kedvezmény a tartozékokra (például: tetőcsomagtartó, tetőbox)

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

A nyári abroncsokra vonatkozó kedvezmények bruttó árak és a termék darabjára vonatkoznak. A feltüntetett ár az AFÁ-t tartalmazza. Az akció 2020. március 1.-től visszavonásig illetve a készlet erejéig tart. 

A képeken szereplő gumiabroncsok csak illusztrációk, a feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket.  Az abroncsok elérhetősége és műszaki jellemzői változhat. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

Az akcióban résztvevő Opel Márkaszervizekben a Continental / Semperit / Barum személy, 4x4 és kisteher, nyári és négyévszakos gumiabroncsok vesznek részt.

A regsiztráció időtartama 2020. március 02. és 2020. június 30. Az akcióban részt vevő LEGO® ajándékok csak a készlet erejéig elérhetőek.

 

 

 

*Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlatért kérjük vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot. A nyári és téli gumi akció felszerelés nélkül értendő. Az árak darabokra vonatkozik és felszerelés és tanítás nélkül értendő. Az egyéb kedvezményekről kérjük érdeklődjenek kollégáinknál. Az akció a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére