loading

Üssön most két legyet egy csapásra!

 

Válasszon készleten lévő, Opel modelljeink közül és törlesszen részletekben akciós FIX kamatozású finanszírozási ajánlatunk keretében.

Ne habozzon, kérjen személyre szabott ajánlatot online, vagy keresse értékesítő kollégáinkat a részletekért.

AJÁNLATKÉRÉS TESZTVEZETÉS KAPCSOLAT

 

 


OPEL CORSA 

Kiemelkedő tulajdonságok:

 • R 4.0 InteliLink rádió 
 • Hétcolos színes érintőképernyő 
 • Bluetooth audióadatfolyam lejátszás 
 • okostelefon integrálás, AppleCarPlay vagy Android útján 
 • USB csatlakozó 
 • Kezelőszervek a kormánykeréken
 • Elektromos ablakemlők elöl és hátul
 • Légkondicionáló

KÉRJE EGYEDI SZEMÉLYRESZABOTT AJÁNLATAINKAT!

AJÁNLATKÉRÉS TESZTVEZETÉS KÉSZLET - CORSA

 

 

 

OPEL ASTRA 

Kiemelkedő tulajdonságok:

 • MultiMedia infotainment rendszer érintőéprnyővel
 • 3,5" monokróm fedélzeti kijelző
 • 16 colos acél keréktárcsák
 • Halogén fényszórókLED nappali menetfénnyel
 • 60/40 arányban osztott hátsó ülések

KÉRJE EGYEDI SZEMÉLYRESZABOTT AJÁNLATAINKAT!

 

AJÁNLATKÉRÉS TESZTVEZETÉS KÉSZLET - ASTRA

 

 

 

 

OPEL CROSSLAND-X 

Kiemelkedő tulajdonságok:

 • R 4.0 InteliLink rádió
 • Hétcolos színes érintőképernyő
 • Bluetooth audióadatfolyam lejátszás
 • Okostelefon integrálás, AppleCarPlay vagy Android útján
 • USB csatlakozó
 • Kezelőszervek a kormánykeréken
 • Elektromos ablakemlők elöl és hátul
 • Légkondicionáló

KÉRJE EGYEDI SZEMÉLYRESZABOTT AJÁNLATAINKAT!

 

AJÁNLATKÉRÉS TESZTVEZETÉS KÉSZLET - CROSSLAND X

 

 

 

OPEL Insignia Business Edition  

Kiemelkedő tulajdonságok:

 • 3,5" fedélzeti számítógép kijelző
 • Fűthető külső tükrök kilépőfénnyel
 • Eco drive asszisztens
 • Sportülések vezető- és utasoldalon
 • Tolatókamera
 • Bőrbevonatú kormánykerék
 • Elektromos ablakemlők elöl és hátul
 • Légkondicionáló

 KÉRJE EGYEDI SZEMÉLYRESZABOTT AJÁNLATAINKAT!

 

AJÁNLATKÉRÉS TESZTVEZETÉS KÉSZLET - INSIGNIA

 

 

 


 

Szeretne további részleteket megtudni? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink segítenek:

KAPCSOLAT

 


 

*További részletek az OpelGyulai márkakereskedésben.

*Merkantil Bank akciós finanszírozási ajánlat: A finanszírozási ajánlat nem teljeskörű, az ajánlat FIX Ft kamatozású, az önerő: 20%;30% futamidő: 84 hónap; 60 hónap; 48 hónap; A finanszírozási ajánlatokat a Corsa 4 150 000 Ft, az Astra 5 399 000 Ft, a Crossland X 5 450 000 Ft insignia 9 007 000 Ft árakból számítottuk. Az önerő minimum 20%. Az itt szereplő információk tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlatnak. Konkrét ajánlatért kérjük forduljon hozzánk bizalommal. A CIB bank a hitelbírálat jogát fenttertja. Az ajánlat ne teljeskörű, a változás jogát fenttetrja.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét. az ajánlat 2021.március31-ig vagy visszavonásig érvényes.

A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok tájékoztató jellegűek és az egyes modellek összehasonlíthatóságát szolgálják. Az üzemanyag-fogyasztási és a CO2-kibocsátási értékek alakulását a jármű jellemzőin túl számos más tényező is befolyásolja (pl. a vezető magatartása, forgalmi viszonyok, útminőség, időjárási körülmények, a jármű terhelése, műszaki állapota, a gumiabroncsok és az üzemanyag minősége, a klímaberendezés használata). Emiatt az Opel a megadott adatok és a tényleges fogyasztás közötti esetleges eltérésből eredő felelősségét kizárja. Részletekért tekintse át tájékoztató anyagunkat, mely minden márkakereskedésben elérhető. 
A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabályozás szerint kerültek meghatározásra, a kapott értékeket pedig visszakonvertáltuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében (a 715/2007, a 2017/1153 és a 2017/1151 EK rendeleteknek megfelelően)

Astra K:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100km: alacsony sebességnél 7, közepes sebességnél 5,1, magas sebességnél 4,5, nagyon magas sebességnél 5,4, kombinált 5,3
CO₂-kibocsátás, g/km: alacsony sebességnél 159, közepes sebességnél 117, magas sebességnél 103, nagyon magas sebességnél 123, kombinált 120
 
Corsa
Üzemanyag-fogyasztás, l/100km: alacsony sebességnél 7,2, közepes sebességnél 5,9, magas sebességnél 4,8, nagyon magas sebességnél 5,4, kombinált 5,6
CO₂-kibocsátás, g/km: alacsony sebességnél 162, közepes sebességnél 134, magas sebességnél 109, nagyon magas sebességnél 123, kombinált 126
 
Crossland X
Üzemanyag-fogyasztás, l/100km: alacsony sebességnél 7,2, közepes sebességnél 5,6, magas sebességnél 5,1, nagyon magas sebességnél 6,5, kombinált 6
CO₂-kibocsátás, g/km: alacsony sebességnél 162, közepes sebességnél 126, magas sebességnél 116, nagyon magas sebességnél 146, kombinált 135

+) WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, a 715/2007/EK és a 2017/1151/EU rendeletnek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján). Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

++) NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően. Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

+++) Kifutott járművek / könnyű haszonjárművek: Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU alapmodellre vonatkozik. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK és 692/2008/EK rendeleteknek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján), az üzemkész jármű súlyát figyelembe véve, a rendeletben meghatározottak szerint történik. További tartozékok használata és a gyárilag beépített extra felszereltség a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokat eredményezhetnek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Kizárólag a különböző járműváltozatok összehasonlítására szolgálnak, és eltérhetnek a valós vezetési körülmények között elért tényleges üzemanyag-fogyasztástól, amelyet nagymértékben befolyásolhat a vezetési stílus és az üzemeltetési körülmények. További felszerelések használata növelheti a jármű üres tömegét, egyes esetekben a jármű tengelyterhelését és össztömegét, és csökkentheti a vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű vezetővel, továbbá 125 kg terheléssel értendők. 2 A H-gáz m3/100 km-ben értendő.

Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedőjénél tájékozódhat.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére
Start of mouseflow script End of mouseflow script-->