loading

Akciós hetek az Opel Gyulainál!

 

Unja a régi autóját? Szeretne beleülni egy jól felszerelt, minden igényt kielégítő új autóba? 
Ne késlekedjen, most aztán igazán megéri új Opelt vásárolni!

 • Új autó már napi 1600 Ft-ért
 • Akár 30% kedvezmény
 • Emelt árú használtautó beszámítás
 • Kedvező finanszírozások

Érdekel az ajánlat

 

Akciós hetek akár Online is! Ha szeretne inkább otthon maradni ebben az időszakban, vagy a körülmények nem teszik lehetővé, hogy személyesen eljöjjön hozzánk, nem gond! Töltse ki az adatlapunkat, és kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Így akár az otthonából is meg tudja nézni az autókat és tárgyalhat kollégáinkkal kénylemesen!

 

Online tárgyalás

 

 

Opel Corsa - Passzol hozzád!

A városi kisautó amely kiválóan alkalmazkodik a vezető stílusához és könnyedén veszi fel a város ritmusát!
Most FIX kamatú akciós ajánlatunk keretein belül 1.000.000 Ft önerővel, napi 1.600 Ft-ért megvásárolható!

*A kép csak illusztráció

Opel Corsa Edition

 • Elektromosan állítható, fűthető külső tükrök
 • Aktív sávtartó, sávelhagyás-jelző és fáradtság jelző
 • Fedélzeti számítógép
 • Légkondicionáló
 • Parkolóradar

Számos további extrával!

 

Kérje egyedi, csak az akciós hetekre készített ajánlatunkat!

Kérem az akciós modellek listáját 

 

 CORSA - Raktárkészlet

 Tesztvezetés

 


 

Opel Astra K - Izgalmasabb, mint valaha!
Az eddigi leghatékonyabb Astránk, új generációs motorokkal, akár 21%-kal alacsonyabb CO2 kibocsájtással és alacsony üzemanyagfogyasztással!

Egyes modellekre akár 30% kedvezmény!


*A kép csak illusztráció!

 

Opel Astra Elegance

 • MultiMedia infotainment rendszer érintőképernyővel
 • 3,5" monokróm fedélzeti kijelző
 • 16 colos acél keréktárcsák
 • Halogén fényszórók
 • Kormány és ülésfűtés
 • Első és hátsó parkolóradar kamerával

 Még számos további extrával!

  

Kérje egyedi, csak az akciós hetekre készített ajánlatunkat!

Kérem az akciós modellek listáját

  

  ASTRA - Raktárkészlet

Tesztvezetés

 


 

Opel Crossland X - A stílusos Crossover!
Prémium formatervezés precizitással és innovációval ötvözve. Élvezze a kényelmet akár már bőr ülésből és a SUV-okra jellemző megemelt üléshelyzetet!

Egyes modellek most akár napi 1800 Ft-os FIX törlesztővel elvihetőek! 


*A kép csak illusztráció

 

Opel Crossland X Enjoy 

 • Elektromosan állítható, fűthető külső tükrök
 • Légkondicionáló
 • R 4.0 IntelliLink infotainment redszer, fedélzeti számítógép
 • Hőelnyelő ablaküvegek
 • Elektronikus menetstabilizátor
 • Enjoy kárpit
 • LED nappali világítás
 • Elektromosan állítható, fűthető külső tükrök

 Még számos további extrával!

   

Kérje egyedi, csak az akciós hetekre készített ajánlatunkat!

Kérem az akciós modellek listáját

 

 CROSSLAND X - Raktárkészlet

Tesztvezetés

 *Az ajánlat 2020.11.30-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ajánlat csak egyes, készleten lévő modellekre vonatkozik! Az akcióban résztvevő modellekről érdeklődjön kereskedésünkben. A képen extraként választható, feláras felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. Az 1600 Ft  és az 1800 Ft napi díj az Opel Corsa 4.272.000 Ft-os árából és a Crossland X 5  139 000 Ft-os árából lett számolva, 1.000.000 Ft és 1 500 000 Ft önerővel 84 hónapra. Az ajánlat a Merkentil bank ajánlata. A Bank a változás jogát fent tartja, a fent említett számok csak tájékoztató jellegűek. A 30% kedvezmény az Opel Astra Sport Tourer egyes modelljeire érvényes. Részletekért keresse fel márkakereskedésünket!

A WLTP mérési ciklus szerint az Opel Crossland X modellek kombinált fogyasztása 4,7-6,7 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátása 123-152 g/km.;  

Astra K:Üzemanyag-fogyasztás, l/100km: alacsony sebességnél 7, közepes sebességnél 5,1, magas sebességnél 4,5, nagyon magas sebességnél 5,4, kombinált 5,3. CO₂-kibocsátás, g/km: alacsony sebességnél 159, közepes sebességnél 117, magas sebességnél 103, nagyon magas sebességnél 123, kombinált 120
 Corsa: Üzemanyag-fogyasztás, l/100km: alacsony sebességnél 7,2, közepes sebességnél 5,9, magas sebességnél 4,8, nagyon magas sebességnél 5,4, kombinált 5,6. CO₂-kibocsátás, g/km: alacsony sebességnél 162, közepes sebességnél 134, magas sebességnél 109, nagyon magas sebességnél 123, kombinált 126

Az említett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok megfelelnek a WLTP vizsgálati eljárásnak, amely alapján 2018. szeptember 1-jétől az új járművek típusjóváhagyása történik. Ez a WLTP eljárás váltja fel az európai menetciklust (NEDC), amely a korábban használt vizsgálati eljárás volt. A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb, mint az NEDC szerint mért értékek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok változhatnak a tényleges használati körülményektől és különböző tényezőktől függően, mint például: konkrét felszerelések, opcionális felszereltség és az abroncsok formátuma. A részletekről Opel márkakereskedőjénél kaphat további tájékoztatást. További információt a https://www.opel.hu/tools/wltp-menetciklus-uzemanyag-fogyasztas.html oldalon talál. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról kereskedésünkben tájékozódhat.

WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2 kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, amely 2018 szeptember elseje óta a típusengedélyek alapját is képezi. Ez a WLTP eljárás a korábbi NEDC (Europen Drive Cycle) mérést váltja fel, amelyet 1992-2008-ig használtak. A reálisabb tesztelési körülmények miatt a WLTP méréseiben a fogyasztási és CO2 kibocsátási értékek sok esetben magasabbak az NEDC eljárással mérteknél. Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. További információért forduljon márkakereskedőjéhez. WLTP eljárásról több információt olvashat itt.

NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően. Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

 

 

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére