loading

7 személyes új OPEL modellek akár 2 500 000 Ft állami támogatással*, akár 3 250 000 Ft-tól**! Vegye igénybe az elsők között!

Várjuk márkakereskedéseinkben 7 személyes modelljeinkkel és minden olyan információval, amivel a kedvezmény megszerezhető.
Kerülje el a várható tumultust, válassza ki mihamarabb az Önt érdeklő modellt, hogy az elsők között élvezhesse az állami újautó-támogatás akár 2 500 000 Ft-os kedvezményét! 

 

 AJÁNLATKÉRÉS 

 VEZESSEN OPEL 7 SZEMÉLYEST 

 

 


 

Opel Vivaro Combi L1H1 1.2 110LE MT6
BEST modell 

Akár bruttó 6.930.789 FT-ért*

  • 1.6 literes, 95 lóerős dízelmotor
  • Összesen 9 ülés
  • Elektronikus menetstabilizáló
  • Légzsákok vezető- és utasoldalon
  • Elektromos, fűtött külső tükrök

AJÁNLATKÉRÉS

RAKTÁRKÉSZLET - VIVARO

BŐVEBBEN - OPEL VIVARO

 


*Az árak kedvezményes ajánlott bruttó fogyasztói árak és a készlet erejéig érvényesek. Az Opel Southeast Europe Kft. és az Opel Gyulai fenntartják a jogot az ajánlatok megváltoztatására, illetve visszavonására. Részletekért keresse az Opel Gyulai márkakereskedéseit. A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel az Opel Gyulait.
Kormányrendeletet (45/2019 (III. 12.): A nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról: https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/8df1cd00eb92a1a572206a7d837511ec6bc27ed4/letoltes

**Opel Combo Life Enjoy 1.2 110LE MT6 BEST modell esetén, az állami támogatás levonásával. Az ár nem minősül ajánlatnak, a pontos részletekről érdeklődjön az Opel Gyulai márkakereskedésekben.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére