loading
 

A program célja, hogy senki se maradjon autó nélkül! 

 
 
 
 
Jöjjön el, és próbálja ki az új Opel modelleinket!
   
 
 
  
 
- Ingyenes állapotfelmérést végzünk régi autóján, ha kíváncsi annak állapotára
 
Sokszor előfordul, hogy egy nem garanciális régi autónál a szervizköltség magasabb lesz a vártnál. Érdemes előre tájékozódni, és szerviz ajánlatot kérni.
 
 
 
- Tesztelje új Opel modelljeinket!
 
Próbálja ki az Opel innovatív, új fejlesztéseit és könnyítse meg a vezetést a tolató kamerákkal, az adaptív tempomattal, a vezetést támogató rendszerekkel és azzal a számos további extrával melyet az autó tartalmazhat.
 
A gépjármű kényelmi funcióinak köszönhetően, a vezetés is egy kellemes időtöltés lesz! A guminyomás figyelő rendszerrel, az elektromosan állítható és fűthető visszapillantó tükrökkel, az esőérzékelő ablaktörlőkkel és a hőelnyelő ablaküvegekkel Önnek már csak a vezetésre kell figyelnie.
 
  
 
 
 
- Ha elégedett a tesztautó felszeretségével és állapotával, azt is megvásárolhatja egy nagyon kedvező akciós áron, és akár azonnal haza is viheti!
 
 
 
 
 - Az új Opel vásárlása során, használtautó beszámításra is van lehetőség.
Szakértő kollégáink megmondják mennyibe kerül használtautója és az esetleges hitellezárásban is segítenek.
 
 
 
 
- Finanszírozási lehetőségek
 
Az ügyfelek számára, biztosítjuk a személyre szabott, fix és alacsony kamatozású finanszírozást.
 
 
Használja ki a lehetőséget, cserélje le régi autóját egy  jobbra!
 

 

Próbálja ki az új Corsát!

Fedezze fel az új Corsát!
 

Ez a klasszikus városi autó évtizedek óta a kedvencünk, ezért olyan jó látni, hogy most még jobb, mint valaha. Az új, magabiztos és jövőre kész Corsa a mindennapi vezetési élményt izgalmas, nagyautós technológiákkal ötvözi. A hatékony benzines és dízeles változat mellett hamarosan 100%-ban elektromos változatban is elérhető lesz.

A Corsa megszerezte az „Európa legjobb 2020-as autóvétele" elismerést, a rangos AUTOBEST díjat, ezzel Európa-szerte a legjobb ár/érték arányú autónak nyilvánította a Corsát a nemzetközi AUTOBEST-zsűri.

 

 

 

Próbálja ki az új Astrát!

KÜLSŐ
 

Stílusos, dinamikus és innovatív – most még izgalmasabb, mint valaha.

Az új ötajtós Astra élvonalbeli biztonsági rendszereket és a legújabb műszaki biztonsági megoldásokat kínálja.

Vezessen okosabban az új Astrával és kiváló infotainment rendszereivel, amelyek olyan okosautó-funkciókkal rendelkeznek, mint az Apple CarPlay™1,2, az Android Auto™ telefonkivetítés1,2, a csatlakoztatott okostelefon hangvezérlése, valamint Bluetooth®-kapcsolat3 a telefon-kihangosításhoz, az audióadatfolyam-lejátszáshoz és a telefonkönyvhöz való hozzáféréshez.

 

KIPRÓBÁLOM       KÉSZLET - ASTRA

 

Próbálja ki a Crossland X modellt! 

Crossland X
 
 
Önnek tervezve. Munkaidő, pihenőidő, mi-idő, én-idő… az új Crossland X bármire készen áll kivételes rugalmasságának, kategóriaelső innovációinak és határozott SUV megjelenésének köszönhetően.
 
Szálljon be az első osztályra: próbálja ki a Crossland X modellt alapfelszereltségként kapható prémium funkciókkal.
 
 
  
 

Próbáljon ki egy stílusos Insigniát!

NAPFÉNYTETŐ
 
Új mércét teremtő ferdehátú kialakítás, kupé stílusú kontúrok, határozott és kecses vonalak - a sportos megjelenés és a kimagasló aerodinamikai jellemzők ötvözete.
 
Az okos multimédia rendszer alapfelszereltség minden Insigniánál. Az Apple CarPlayTM1 vagy az Android AutoTM1 rendszerrel tökéletesen kivetítheti okostelefonja1 főbb alkalmazásait és funkcióit a nagy kijelzőre.
 
 
 
 
 

Üljön bele a Grandland X modellbe! 

KÜLSŐ 
Hív a kaland, és a Grandland X válaszol. Ez az izgalmas SUV vonzza a tekintetet élesen kirajzolódó kontúrjaival, izmos formájával és atletikus megjelenésével.
 
Élvezze a puha, prémium anyagokat, a kontúros vonalakat és a változatosan testre szabható belső kialakítást. Szóljon minden Önről a Grandland X-ben.
 
 
 

Tesztelje az egész család a Combo Life modellt! 

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK
 
Öt vagy hét ülés¹számtalan okos tárolási megoldás és okos biztonsági funkciók: az új Combo Life modellt az Ön igényeit szem előtt tartva terveztük.
 
Az egy- vagy kétoldali tolóajtók1 megkönnyítik a ki- és beszállást. Választhat asszimetrikusan osztott hátsó ajtókat vagy felfelé nyíló, nyitható ablakkal3 ellátott hátsó ajtót2, hogy gyorsan és könnyen hozzáférjen a csomagtérhez.
 
Az Opel formatervi elemeket felvonultató Combo Life karcsú, magabiztos megjelenésével, kiváló minőségével és okos innovációival tűnik ki.
 
 
  
 
 

Fedezze fel a Zafira Life modellt! 

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK
 
Szállítson akár 9 embert akár családi, akár üzleti célra a Zafira Life luxuskategóriájú kényelmében, az Ön guruló szalonjában, amely rendkívül sokoldalú, és tele van innovációkkal és biztonsági rendszerekkel.
 
Élvezze az előre vagy hátra csúsztatható második és harmadik üléssori ülések nyújtotta extra lábteret, hajtsa le vagy vegye ki őket, ha nagyobb raktérre van szüksége, vagy konfigurálja őket egyszerűen, ha társasági élménnyé akarja tenni az utazást. A Zafira Life-ot úgy terveztük, hogy kategóriaelső legyen a mindennapi használat során tapasztalható rugalmasság terén.
 
 
  
 
 

 
 

 

HASZONGÉPJÁRMŰVET SZERETNE KIPRÓBÁLNI? 

 

Arra is van lehetőség, hiszen mi tudjuk, hogy milyen nehéz egy új "munkatársat" kiválasztani.

Vigye és Tesztelje haszongépjárművünk egyikét, és tapasztalja meg élőben annak teherbírását, a csomagtere kapacitását és a számos lehetőséget, amit a modell nyújthat!

 
 

 
A képen látható autók illusztrációk. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. A hirdetés nem számít ajánlattételnek. Az elírásokért felelősséget nem vállalunk, a tévedés jogát fenntartjuk. Részletes információkért keresse fel márkakereskedésünket. 
A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket.
 
A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel márkakereskedésünket. A tévedés jogát fenntartjuk, az elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az ajánlat 2020 október 31. érvényes.
 
+) WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, a 715/2007/EK és a 2017/1151/EU rendeletnek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján). Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.
++) NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően.
Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.
 
 
Astra K:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100km: alacsony sebességnél 7, közepes sebességnél 5,1, magas sebességnél 4,5, nagyon magas sebességnél 5,4, kombinált 5,3
CO₂-kibocsátás, g/km: alacsony sebességnél 159, közepes sebességnél 117, magas sebességnél 103, nagyon magas sebességnél 123, kombinált 120
 
Corsa
Üzemanyag-fogyasztás, l/100km: alacsony sebességnél 7,2, közepes sebességnél 5,9, magas sebességnél 4,8, nagyon magas sebességnél 5,4, kombinált 5,6
CO₂-kibocsátás, g/km: alacsony sebességnél 162, közepes sebességnél 134, magas sebességnél 109, nagyon magas sebességnél 123, kombinált 126
 
Grandland X
Üzemanyag-fogyasztás, l/100km: alacsony sebességnél 8,9, közepes sebességnél 5,9, magas sebességnél 6, nagyon magas sebességnél 7,8, kombinált 7, súlyozott 1,3
CO₂-kibocsátás, g/km: alacsony sebességnél 202, közepes sebességnél 135, magas sebességnél 136, nagyon magas sebességnél 177, kombinált 159, súlyozott 30
 
Crossland X
Üzemanyag-fogyasztás, l/100km: alacsony sebességnél 7,2, közepes sebességnél 5,6, magas sebességnél 5,1, nagyon magas sebességnél 6,5, kombinált 6
CO₂-kibocsátás, g/km: alacsony sebességnél 162, közepes sebességnél 126, magas sebességnél 116, nagyon magas sebességnél 146, kombinált 135
 
Insignia

Üzemanyag-fogyasztás, l/100km: alacsony sebességnél 12,5, közepes sebességnél 7,9, magas sebességnél 6,6, nagyon magas sebességnél 7, kombinált 7,8

CO₂-kibocsátás, g/km: alacsony sebességnél 328, közepes sebességnél 206, magas sebességnél 173, nagyon magas sebességnél 184, kombinált 204

 
A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére
Start of mouseflow script End of mouseflow script-->