loading

Gumiszerviz

 

Tudta?!
Gumiabroncsának kopottságát könnyen ellenőrizheti egy 100 forintos érme segítségével: helyezze az érmét a gumibarázdák közé. Amennyiben a barázda nem éri el a középső rézszínű korongot, az ön gumiabroncsának futófelülete már kevesebb mint 3,5 mm, és így a biztonsága érdekében ajánlott azok cseréje.


>>> Gumiszerviz bejelentkezés


 Gumiabroncs átszerelés + kiegyensúlyozás (4db - R15-ig)           6 990 Ft 
 Kerékcsere (4db)           2 490 Ft
 Kerékcsere keréknyomás szenzor tanítással e. (4db)          3 990 Ft
 Gumihotel egy szezonra (4db)           5 990 Ft
ÖSSZESZEDTÜK ÖNNEK A FONTOS TUDNIVALÓKAT A GUMI FAJTÁKRÓL!

 

Nyári GUMIK (SUMMER TYRES)

A téli gumiabroncs nyáron már nem biztonságos! 

Gumiabroncsainknak télen teljesen más körülményekkel kell megküzdenie, mint nyáron. Száraz, felhevült úttest, esetleg vizes esős burkolat jellemzi a nyarat. Ezért nem mindegy, hogy milyen gumit használunk a minden napi közlekedéshez. Az eltérő időjárási és útburkolati viszonyok megkövetelik az évszaknak megfelelő gumiabroncsok használatát.
Amikor az átlag hőmérséklet tartósan 7 fok felé emelkedik, akkor ajánlatos felszerelni a nyári gumikat. A meleg aszfalton a téli gumiabroncs sokkal jobban kopik, mint a nyári abroncsok, ezért hamarabb kell újakat felszereltetni, mint ha biztosítanánk a nyár beköszöntekor a nyári-gumi cseréjét. Ezen kívül az autó fogyasztása is megnő. Látogasson el hozzánk, hiszen minden szezonban igyekszünk akciókkal, kedvezményekkel megkönnyíteni a vásárlást.

Vásárlás előtt érdemes tájékozódni, hogy a kiválasztott nyári guminak mekkora a zaj szintje, milyen a komfort érzete és hogyan teljesít menet közben. A nyári gumiabroncsok hatalmas kínálatából nehéz kiválasztani az ideálisat, de szakképzett kollégáink ebben is segítenek Önnek és hasznos tanácsokkal látják el, hogy az Önnek megfelelő nyári-gumit választhassa ki.

Tekintse meg kedvezményes nyári gumiabroncs ajánlatunkat ide kattintva.

summer_tyres


>>> Gumiszerviz bejelentkezésGUMIK 4 ÉVSZAKRA (ALL SEASON TYRES)

Nevével ellentétben nem igaz az, hogy mind a 4 évszakra jó lenne, ugyan megpróbálja egyesíteni magában a téli és nyári gumik tulajdonságait, azonban főképp a tavaszi, nyári és az őszi időszak, amire megfelel. 

A téli hidegben (10 C alatt) már nem teljesít jól, illetve a nyári jó időkben rosszabb a teljesítménye, mint a nyári gumiké. Aki megteheti, vagy szereti a dinamikusabb vezetést, mindenképp érdemesebb beszereznie téli és nyári gumi szettet külön is.>>> Gumiszerviz bejelentkezés


Árainkról érdeklődjön kollégáinknál vagy kérjen visszahívást itt:

>>> Gumiszerviz bejelentkezés


AZ AJÁNLAT 4 ÉVESNÉL RÉGEBBI, A PROGRAMBAN RÉSZT VEVŐ AUTÓKRA VONATKOZIK. Az árak ajánlott fogyasztó árak. A megadott árak évjárat, modell, motor típus és felszereltség szerint eltérhetnek, ezért kérjük, hogy konkrét árajánlatért és részletes információkért,forduljon a programban részt vevő Opel Márkaszervizekhez. A program 2014. október 4-től visszavonásig érvényes a részt vevő Opel Márkaszervizekben. A program érvényességi köre kizárólag www.myOpel.hu weboldalon megjelölt akciós szervizműveletekre terjed ki. A programban meghirdetett akció egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. Az Opel Southeast Europe Kft. és a programban részt vevő Opel Márkaszervizek fenntartják a jogot, hogy bármikor módosítsák vagy visszavonják a programot.
Ugrás az oldal tetejére