loading

Az OPEL Movano tartozékai.

Az Opel Movano Kombi és az Opel Movano Busz alapfelszereltségként magas szintű kényelmet, rugalmasságot és praktikumot kínálnak. Az Opel tartozékok széles kínálatával pontosan az Ön igényeinek megfelelően alakíthatók.

Opel Movano – Üléshuzat

Komfort és kényelem

Érezze magát otthon! A benne töltött rengeteg időt tekintve az autó gyakran olyan, mintha a második otthonunk lenne. Katalógusunkban mindent megtalál, ami az Opel impozáns külsejéhez és az Ön kényelméhez szükséges: belül és kívül, az autószőnyegektől a csomagtérrendező rendszerekig, és még sok minden mást.

Opel Movano – Navigációfrissítés csomag

Információs és szórakoztató rendszer

Még élvezetesebbé teszik az utazást – lenyűgöző az Opel információs és szórakoztató rendszereinek teljesítménye! Maradjon elérhető a mobiltelefon-tartók, Bluetooth alapú kihangosító készletek, navigációs rendszerek, térképfrissítések és különböző multimédia-csatlakozások széles körű kínálatával, például a táblagép-tartóval.

Opel Movano – Sárfogók

Biztonság és védelem

Biztonságosabb vezetés és szebb megjelenés. A sárfogóktól és a karosszériavédő fóliáktól kezdve a riasztóberendezésen át a gyermekülésekig mindent megtalál, amire az Ön és családja biztonsága érdekében szükség van, és mindemellett megőrizheti Opel autójának vásárláskori szépségét is.

Opel Movano – Üléshuzat

Szállító- és tartórendszerek

Az Opellel mindent könnyen magával vihet. Rugalmas szállító- és tartórendszereink széles kínálata tökéletes megoldást nyújt az Ön minden utazási és sportolási igényének kielégítésére. Választékunk eredeti Opel termékekből és együttműködő partnerünk, a szállítórendszerek területén piacvezető Thule termékeiből áll.

Opel Movano – Komplett téli kerekek

Keréktárcsák

Tegye egyedivé Opeljét új kerékkészlettel. Ízlésének megfelelően választhat az eredeti Opel könnyűfém keréktárcsák nagyszerű választékából‏‏, hogy még személyesebb jelleget kölcsönözzön autójának.‎ Élvezze az eredeti Opel tartozékok stílusát és minőségét.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

+) WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, a 715/2007/EK és a 2017/1151/EU rendeletnek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján). Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

++) NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően.

Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

+++) Kifutott járművek / könnyű haszonjárművek: Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU alapmodellre vonatkozik. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK és 692/2008/EK rendeleteknek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján), az üzemkész jármű súlyát figyelembe véve, a rendeletben meghatározottak szerint történik. További tartozékok használata és a gyárilag beépített extra felszereltség a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokat eredményezhetnek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Kizárólag a különböző járműváltozatok összehasonlítására szolgálnak, és eltérhetnek a valós vezetési körülmények között elért tényleges üzemanyag-fogyasztástól, amelyet nagymértékben befolyásolhat a vezetési stílus és az üzemeltetési körülmények. További felszerelések használata növelheti a jármű üres tömegét, egyes esetekben a jármű tengelyterhelését és össztömegét, és csökkentheti a vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű vezetővel, továbbá 125 kg terheléssel értendők. 2 A H-gáz m3/100 km-ben értendő.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedőjénél tájékozódhat.
promo 
Ugrás az oldal tetejére