loading

 

INDULJON ÚTNAK FELKÉSZÜLTEN!

Az autó kifogástalan működéséhez és maximális teljesítmény nyújtásához elengedhetetlen a gépjármű rendszeres karbantartása, ellenőrzése.
Különösen közvetlenül évszakváltás vagy egy hosszabb út előtt jelent nagy segítséget az autó átvizsgálása vagy a tartozékok, kiegészítők beszerzése.

 A GARANCIÁN TÚL és a KÖTELEZŐ SZERVIZEK között is jó áron! 

 

 

Most akár hozom-viszem szolgáltatással!
További információkért keresse fel kollégáinkat:

KAPCSOLAT

 OLAJCSERE + AJÁNDÉK


Budapesti és ceglédi szervizeinkben most minden, garancia időn túli olajcsere mellé egy ajándék szűrővel lepjük meg!

Az autó számára az üzemanyagnál csak egy fontosabb adalék létezik: az olaj. Kenőanyag nélkül, illetve nem megfelelő motorolaj használata esetén nemcsak a jármű, hanem a benne utazók sincsenek biztonságban. Érdemes ezért szakemberre bízni a cseréjét és az ellenőrzését is.

Prémium minőségű és gyári motorolajokkal Opelje megfelelő kezekben lesz! Gyors és szakszerű szervizünk a legmodernebb eszközökkel és megfelelő szakértelemmel várja Önt!

Kérjen árajánlatot most!

KAPCSOLAT

 Klímatisztítás és ózonos fertőtlenítés

A klímaberendezés ma már szinte szériatartozék minden gépjárműben, de megfelelő működéséhez időnkénti ellenőrzés és tisztítás, valamint a pollenszűrő cseréje elengedhetetlen. Előbbi azért, hogy ne a legnagyobb melegben maradjunk hűsítés nélkül, utóbbi pedig azért, hogy a hűs levegő ne okozzon egészségügyi problémát.

Klímatisztítás - 5 990 Ft
A munkálat mellé kérje a pollenszűrő cseréjét is! A szűrőre most 20% kedvezményt biztosítunk!

Ózonos fertőtlenítés - 5 000 FT
A vírusos időszakban kérje gépjárműve ózonos tisztításást! A folyamat képes elpusztítani a baktériumok 100%-át! Legyen az Ön és családja egészsége az első!
 

SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

 

Az ajánlat nem teljes körű, a részletekről kérjük érdeklődjön kollégáinknál, vagy az info@opelgyulai.hu e-mail címen. Az ajándékot kérje kollégáinktól a munkafelvételen, vagy telefonon az ajánlatkérés során. Az akció 2021.03.01-től érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig. A képek illusztrációk a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenn tartjuk.
Ugrás az oldal tetejére
Start of mouseflow script End of mouseflow script-->