loading

HASZNÁLT AUTÓK VÁSÁRLÁS ELŐTTI ÁTVIZSGÁLÁSA

 

Menjen biztosra!

Leendő használt Opel vásárlók részére, a tulajdonos jelenlétében történő műszaki ellenőrzés. A használtautó-kereskedelem bizalmi kérdés. Egy több éves Opel Astra, Opel Corsa vagy Opel Meriva múltja rengeteg olyan dolgot rejthet, amelyet a gyanútlan vásárló nem tud leellenőrizni. Lehetséges, hogy taxi volt Isztambulban, de az is, hogy öt évig állt egy svájci garázsban. Éppen ezért, ha úgy dönt, hogy egy használt Opel mellett teszi le a voksát, mindenképpen megbízható helyről vásároljon! Olyan kereskedői hálózatot válasszon, amelynek a múltja és a mérete is biztosíték az autó minőségére.

Az Opel használt autókat is forgalmazó hálózata pontosan ilyen. Márkaszervizeinkben igénybe vehető teljes átvizsgálást követően bízunk benne, hogy bármelyik Opel modellünkre is essen a választása, az autó műszaki állapota semmilyen meglepetéssel nem fog szolgálni a vásárlást követően.

Előfordulhat természetesen, hogy nem a mi kínálatunkban találja meg az Önnek legjobban tetsző Opel gépjárművet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne számíthatna az Opel Márkaszervizünk szakértelmére! A máshonnan beszerezni kívánt használt autó ellenőrzését is ajánlott megbízható szakemberre bízni, és természetesen erre is készen állunk. Amennyiben Opelre esett a választása, a vásárlás előtt feltétlenül keresse fel Opel Márkaszervizünket, ahol a leendő Opel tulajdonosokat egyedi, vásárlás előtti műszeres átvizsgálási ajánlattal várjuk, amelynek az ára kevesebb, mint gondolná!

Regisztrálja gépjárművét myOpel fiókjában, mert ekkor profilja megőrzi mindazokat az adatokat, amelyekre Opelje esetleges eladásakor a vevő rákérdezhet.


A programban szereplő vásárlás előtti átvizsgálás tartalma:

  •     emelőn történő, megbontás nélküli 22 pontos szemrevételezéses vizsgálat,
  •     festékréteg-vastagság vizsgálat
  •     műszaki átszerelési kampány ellenőrzés
  •      autó szerviztörténet ellenőrzés**

 

A program keretein belüli vásárlás előtti átvizsgálás ajánlott ára: akár 9 990 Ft*

Szerviz bejelentkezés

 

 

A programban hirdetett ár ajánlott fogyasztói ár, konkrét ajánlatért kérjük, forduljon a programban résztvevő Opel Márkaszervizekhez. Kérjük, érdeklődjön az Ön Márkaszervizében a programban történő részvétel felől. Az ajánlat 2020. január 01-től visszavonásig érvényes használtautó-vásárlás előtt a részt vevő Opel Márkaszervizekben bármely Opel gépjárműre. Az ajánlat egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. Az Opel Southeast Europe Kft. és a programban részt vevő Opel Márkaszervizek fenntartják a jogot, hogy bármikor módosítsák vagy visszavonják az ajánlatot. Az ajánlat kizárólag magánszemély, az autó leendő vevője részére érvényes. *Az autó műszaki szerviz története kizárólag a természetes személy tulajdonos (a forgalmiban szereplő tulajdonos) és az Opel Márkakereskedés hozzájárulásával adható ki a vevőnek. A szerviztörténet alatt az Opel ügyviteli rendszerében az Opel Márkakereskedések által, eseti és önkéntes jelleggel a gépjármű Márkaszervizben történő javításakor rögzített – kizárólag műszaki információkat tartalmazó –adatok értendőek. Az adatok tájékoztató jellegűek, azokért az Opel Southeast Europe Kft. felelősséget nem vállal.
A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére
Start of mouseflow script End of mouseflow script-->