loading

 Tartsa autóját menetre készen az Opel Gyulai segítségével

 

A testreszabott formatervezésű és fokozott védelmű gumiabroncsok és keréktárcsák

Tegye egyedivé autóját új könnyűfém keréktárcsakészlettel! Ízlésének vagy igényeinek megfelelően választhat az eredeti keréktárcsák, továbbá négyévszakos-, téli- és nyári gumiabroncsok, illetve komplett  kerekek széles választékából.

Az Ön és az Önnel együtt utazók, valamint a járműve biztonsága érdekében bízza márkaszervizünkre a gumiabroncs szereléssel és tárolással kapcsolatos teendőket!

Vásárolja meg nálunk új, komplett gumiabroncs garnitúráját, és az átszerelési díj ingyenes! 
Gumiabroncsokra akár 30% kedvezmény
Autógumi és felni vásárlása esetén akár 40% kedvezmény

 

Gumiabroncsok most akár 30% kedvezménnyel!*

MárkaBruttó lista ár (db)Bruttó kedvezményes ár (db)
Continental50 774 Ft-tól30 464 Ft-tól
Hankook36 804 Ft-tól22 082 Ft-tól
Barum32 232 Ft-tól19 339 Ft-tól

 

Készletünkben a prémium márkák (Continental, Hankook, Barum, stb.) különböző méretű gumiabroncsai megtalálhatók.
A részletekért keresse fel márkaszervizünket vagy kérjen ajánlatot!

 

Kérje házhozszállítással!

 

AKCIÓS GUMIABRONCSOK

SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

 

NE FELEJTSE EL LECSERÉLNI!

Mivel ez a négy tenyérnyi felület az egyetlen kapcsolódási pont az gépjármű és az út között, sok múlhat a gumiabroncsokon, ezért ne feledkezzen meg róluk! Cseréltesse át az autója gumiabroncsait szervizeink egyikében, és utazzon Ön és családja is biztonságban, évszaktól függetlenül.

SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

 

Állapotfelmérés

Rendszeresen vizsgálja át abroncsait. Amennyiben úgy gondolja, hogy abroncsa sérült lehet, mindenképpen vizsgáltassa meg Opel Márkaszervizünkben!

Megfelelő nyomás

A gumiabroncsnyomás határozott szerepet játszik a gumiabroncsok élettartamában és biztonságosságában. A gépjárműgyártó által ajánlott nyomásértékek megtalálhatók a járművön: ajtón, ajókereten, tanksapkán, felhasználói kézikönyvben, stb.
 Az alul- vagy túlfújás csökkenti a gumiabroncs tapadását, ami a futófelület túlzott vagy egyenetlen kopását és károsodását idézi elő.


Tekintettel a korra

Az abroncsok öregedést befolyásoló tényezők

  • éghajlat
  • a tárolási viszonyok
  • a hőmérséklet és a páratartalom
  • a vezetési stílus
  • a terhelés
  • a sebesség
  • az abroncsnyomás

Nagy általánosságban elmondható, hogy 10 év körül van egy abroncs tényleges élettartama, azonban öt év után már rendszeresen ellenőrizni kell az abroncsok állapotát. 

Évszakhoz illő megjelenés

Amint az időjárás megkívánja, rögtön cserélje gumiabroncsokat a téli/nyári évszakhoz megfelelően. Télen a nyári gumik jelentősen veszítenek tapadási képességükből, a mintázat sem képes kifejteni hatását.

A téli abroncsok gyakran az extrém forró aszfalttól még puhábbá válnak. Magasabb hőmérsékleten jobban kopnak és előfordulhat, hogy deformálódni kezdenek, ami hatással lesz az abroncsokra: erős fékezéskor vagy kanyarokban instabillá teszi az autót, továbbá fékútjaink is megnőhetnek.


Egyensúlyban

Fontos követelmény a gumiabroncs felszerelése után annak statikus, illetve dinamikus kiegyensúlyozása (centírozás). 

 

SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

*Az akció 2021.03.01-én indult, és visszavonásig, vagy a készlet erejéig tart. A 30% kedvezmény csak egyes modellekre érvényes, és csak 4 db gumiabroncs vásárlása esetén és más kedvezménnyel nem összevonható. Az ajánlat nem teljeskörű, a részletekről kérjük érdeklődjön kollégáinknál, vagy jöjjön el személyesen márkakereskedésünkbe. A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenn tartjuk.
Ugrás az oldal tetejére
Start of mouseflow script End of mouseflow script-->