loading

akár 4.990 Ft-tól * ami tartalmazza:

·         emelőn történő, megbontás nélküli 22 pontos szemrevételezéses vizsgálat és   
·         műszaki átszerelési kampány ellenőrzés
·         festékréteg vastagság vizsgálat
 
 
9.990 Ft, ami tartalmazza:
 
·         emelőn történő, megbontás nélküli 22 pontos szemrevételezéses vizsgálat és   
·         műszaki átszerelési kampány ellenőrzés
·         festékréteg vastagság vizsgálat
·         hibakód kiolvasás

* *A programban hirdetett ár ajánlott fogyasztói ár, konkrét ajánlatér kérjük, forduljon a programban résztvevő Opel Márkaszervizekhez. Kérjük, érdeklődjön az Ön Márkaszervizében a programban történő részvétel felől. Az ajánlat 2019. Szeptember 1-től visszavonásig érvényes, használtautó-vásárlás előtt a részt vevő Opel Márkaszervizekben bármely Opel gépjárműre. Az ajánlat egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. Az Opel Southeast Europe Kft. és a programban részt vevő Opel Márkaszervizek fenntartják a jogot, hogy bármikor módosítsák vagy visszavonják az ajánlatot. Az ajánlat kizárólag magánszemély, az autó leendő vevője részére érvényes.


A használtautó vásárlás egy bizalmi kérdés. Egy többéves autó múltja rengeteg dolgot rejthet, amiket a, gyanútlan vásárlók nem tudunk leellenőrizni. Lehet, hogy taxi volt Isztambulban, de lehet, hogy öt évig állt egy svájci garázsban.

A használtautó ellenőrzését tehát legjobb, ha nem magunk végezzük, hanem azt szakemberre bízzuk. Használtautó vásárlásnál vagy olyan megbízható hálózatot válasszunk mint a G2 használtautó program, vagy ha magánszemély, vagy független kereskedő az eladó, akkor feltétlenül keressünk fel egy Opel Márkaszervizt, ahol lehetőség van szakemberekkel elvégeztetni a szükséges átvizsgálásokat.

 

A Szerviz 4+ program keretein belüli vásárlás előtti átvizsgálás ára 4990 Ft. Ez az ajánlat kizárólagosan a potenciális vevő részére érvényes, amennyiben az autó eladója is jelen van:

 

A Szerviz 4+ programban szereplő vásárlás előtti műszeres átvizsgálás tartalma:- 24 pontos megbontás nélküli vizsgálat
- műszeres fékhatás mérést
- műszeres lengéscsillapító mérés
- festékréteg vastagság vizsgálat
- TECH-2 computer diagnosztikaEzen felül természetesen ellenőrizzük, hogy az autó nem érintett-e valamelyik visszahívási kampányunkban.

A programban hirdetett árak ajánlott fogyasztói árak. Az ajánlat 2020.01.01-től visszavonásig érvényes a részt vevő Opel Márkaszervizekben a bármely Opel forgalmazótól vásárolt használt Opel gépjárművekre. Az ajánlat egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. Az Opel Southeas Europe Kft. és a programban résztvevő Opel Márkaszervizek fenntartják a jogot, hogy bármikor módosítsák, vagy visszavonják az ajánlatot. Az ajánlat kizárólag magánszemély, az autó leendő vevője részére érvényes.
Ugrás az oldal tetejére