loading

Szabja testre autóját!        

Válassza az eredeti Opel tartozékokat – ezek tökéletesen illenek autójára, megjelenésük vonzó, és kiváló értéket képviselnek. A legszigorúbb szabványoknak megfelelő tervezés és gyártás után mindenre kiterjedő tesztek biztosítják, hogy a tartozékok tökéletesen kompatibilisek legyenek az ön gépjárművével. Jól jöhetnek gyakorlati szempontból – vagy csak azért, mert illenek az ön stílusához.


Ízelítő kínálatunkból:


Opel Astra kerékpártartó


Opel Astra kerékpártartó

Hátsó kerékpártartó legfeljebb két kerékpár számára. Külön elérhető kiegészítéssel három kerékpárosra bővíthető. Minden vonóhorogra könnyű felszerelni. Szabadalmaztatott, nyomással összehajtható rendszerének köszönhetően akkor is hozzáfér a csomagtartóhoz, amikor a tartóban kerékpárok vannak. Az összehajtható elemeknek köszönhetően mérete kicsi, így egyszerűen szállítható a csomagtartóban.

 

Opel Insignia tetőcsomagtartó


Opel Insignia tetőcsomagtartó

Ennek az alumínium tetőcsomagtartónak a segítségével biztonságosan és egyszerűen szállíthat dobozokat vagy például mountain bike-okat, szörfdeszkákat vagy sídeszkákat.

 

Insignia könnyűfém felnik

 

Insignia könnyűfém felnik


Szabja testre Insigniáját a kifejezetten az Insignia számára készített, eredeti Irmscher könnyűfém felnik segítségével! Lehet, pont az általunk kínált Evo Star és a Turbo Star 18 hüvelykes könnyűfém felnik hiányoznak ahhoz, hogy autóját teljesnek érezze.

 

Gyermekülés – Baby Safe (0–13 kg)


Gyermekülés – Baby Safe

 

A kényelmes és biztonságos kialakulású, hátrafelé néző, bölcsőszerű ülés maximális védelmet kínál. A mély oldalsó szárnyak segítenek megvédeni a kisbabát oldalsó ütközés esetén. A fejtámasz és az övek magassága egyszerűen változtatható.

 

Corsa D velúr padlószőnyegek


Corsa D velúr padlószőnyegek

Négy darabos autószőnyegkészlet. Kiváló minőségével díszíti és védi Corsa C kocsijának belsejét. Az elülső szőnyegek műanyag rögzítőpeckei pontosan illenek a meglévő szőnyegbe, és így megakadályozzák a szőnyeg elmozdulását. 

 

Tekintse meg az eredeti Opel tartozékok teljes választékát!

Ugrás az oldal tetejére
Start of mouseflow script End of mouseflow script-->